Keuringen

APK

In Gerkesklooster staat ons modern ingericht APK keuringsstation voor het APK-keuren en eventueel repareren van trucks of trailer.

Wij hebben uitgebreide ervaring in het APK keuren en repareren van vele bekende merken als Scania, DAF, Volvo etc.

Onze werkplaats beschikt over een ruim assortiment banden en onderdelen. Met de juiste hulpgereedschappen voorhanden, kunnen we snel en vakkundig monteren en uitlijnen.

LPK

Door het intensieve gebruik heeft een laadklep heel wat te verduren en is de laadklep onderhevig aan slijtage. Slijtage kan zorgen voor een defect, waardoor de laadklep trager kan gaan werken of onbruikbaar wordt. Of erger nog, defecte onderdelen kunnen gevaarlijke, onveilige situaties in de hand werken. Met een keuring kunt u de problemen voor zijn.

De Arbo-wet schrijft voor dat een laadklep regelmatig gecontroleerd en onderhouden moet worden. Bovendien is het verplicht om een laadklep jaarlijks te laten keuren. LPK staat voor Laadkleppen Periodieke Keuring en dankzij dit keurmerk is de veiligheid van uw laadklep gewaarborgd. Wanneer een laadklep dit keurmerk heeft, dan:

• wordt de laadklep jaarlijks gekeurd
• voert een speciaal opgeleide keurmeester de keuring uit
• zit er een sticker met een individueel keuringsnummer op de laadklep
• is de keuring geregistreerd in het onderhoudsboek van de laadklep.
• voldoet de laadklep aan alle eisen die zijn opgenomen in de RAI/FOCWA LPK checklist

U kunt bij ons terecht voor de LPK keuring voor uw laadklep!

Tachograaf

Naast het APK keuren en repararen is G. Koopmans VOF een erkende Tachograafservice-dienst en kunnen eventuele reparaties aan uw rittenregistratiesysteem snel en deskundig verhelpen, zodat u uw rittenadministratie weer sluitend kunt verantwoorden.